Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Δεν είναι κόρη τρομοκρατών!

Γκάφα ολκής της ΕΛ.ΑΣ.! Διέρρεε ότι η Φαίη - Μαρί Μέγερ είναι η κόρη της Μπάρμπαρα Μέγερ (της RAF), που αν ήταν έτσι ο πατέρας της θα είχε σκοτωθεί... και ο πατέρας της έδωσε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Bild! Η γκάφα της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει τέλος...



Η πραγματική μητέρα της 27χρονης ονομάζεται Μπάμπαρα Μέγιερ, είναι γεννημένη το 1958, έχει άλλα δύο αγόρια ενώ το όνομα του πατέρα της είναι 'Αλμπερτ.
Η Μπάρμπαρα Μέγιερ, πρώην μέλος της RAF είναι γεννημένη το 1956 και έχει διαφορετικό πατρώνυμο. Ηταν πράγματι παντρεμένη με τον τον Χορστ Μέγερ και έχει μαζί του μία κόρη αλλά μετά το θάνατο του απέκτησε με άλλον άντρα κι έναν γιό.

Ο ΕΝ ΖΩΗ πατέρας της 27χρονης συλληφθείσας  έδωσε μάλιστα εκτός από την γερμανική Bild και άλλη μία συνέντευξη, στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων!

Αλλά και η γερμανική ομοσπονδιακή εισαγγελία ανέφερε ότι η νεαρή Γερμανίδα  δεν είναι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί από την ελληνική αστυνομία, η κόρη της Μπάρμπαρα Μέγιερ, η οποία είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη RAF.  «Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η νεαρή γυναίκα που έχει συλληφθεί δεν είναι η κόρη της πρώην τρομοκράτισσας της RAF, Μπάρμπαρα Μέγιερ» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Επιστολή των δύο αδελφών της 27χρονης


Με επιστολή τους που έστειλαν σε ιστοσελίδα, τα δύο αδέλφια της νεαρής καθηγήτριας διαψεύδουν οτι η μητέρα τους έχει οποιαδήποτε σχέση με τη RAF και κάνουν λόγο για "μεγάλο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες της αδελφής μας και της οικογένειάς μας".

"Η μητέρα μας παρουσιάστηκε λοιπόν ως καταζητούμενη και εξαφανισμένη τρομοκράτης, τη στιγμή που ζει στην Ελλάδα παρέα με εμάς, την οικογένειά της" αναφέρουν στην επιστολή τους και προσθέτουν: "χειρότερη μοίρα είχε ο πατέρας μας Wolfgang στα χέρια τους, αφού όχι μόνο του άλλαξαν το όνομα, αλλά και τον παρουσίασαν να έχει σκοτωθεί σε ανταλλαγή πυροβολισμών με μπάτσους στην Αυστρία πριν από χρόνια! Αρκετά σοκαριστικό για έναν μουσικοθεραπευτή που ζει και εργάζεται υγιέστατος στη Γερμανία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.