Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ετοιμάζονται να παραλύσουν τη χώρα οι αγρότες

Παράδοση τείνει να γίνει το κλείσιμο των Εθνικών Οδών από τους αγρότες κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Λειτουργώντας σαν... συνταγματάρχες της Χούντας, αποφάσισαν...




στις 27 και 28 στην Τρίπολη και στο Άργος μετά το κάλεσμα της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, να κλείσουν τους δρόμους.

Ξεχνάνε φαίνεται, την ταλαιπωρία και τα κλάματα που έβαζαν μπορστά στις κάμερες, όταν έκαναν απεργία οι ιδιοκτήτες φορτηγών. Τώρα είναι άλλο, είναι η πάρτη τους, πού προέχει... είναι πάνω απ' όλα.

Με βασικά αιτήματα τη διαγραφή των χρεών στους μικρούς και μεσαίους γεωργούς και κτηνοτρόφους, την κατάργηση του ΦΠΑ και την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη της αγροτικής παραγωγής και του κεφαλαίου από τον ΕΛΓΑ, η ΠΑΣ προέτρεψε τους αγρότες Πελοποννήσου να δώσουν το «παρών» στον αποκλεισμό των περιφερειακών υπηρεσιών του ΕΛΓΑ και ΟΓΑ στην Τρίπολη, την Πέμπτη, και στην συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος, την Παρασκευή.

Αλήθεια, γιατί ΠΟΤΕ δεν κατήγγειλαν ΟΥΤΕ έναν συνάδελφό τους, που παράνομα πλούτισε από τις επιχορηγήσεις της Ε.Ε., που τώρα καλούμαστε ΟΛΟΙ μας να πληρώσουμε υπό μορφή προστίμων, για να τα επιστρέψουμε; Γιατί ΠΑΝΤΑ κάνουν τέτοια εποχή κινητοποιήσεις; Μήπως γιατί ΤΩΡΑ δεν έχουν ούτε να σπείρουν αλλά ούτε και να θερίσουν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.