Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Μπαράζ επιθέσεων σε πεζούς

Σάββατο βράδυ, ο κόσμος βγαίνει έξω και οι τσαντάκηδες αλωνίζουν. Στόχος τους κυρίως οι ανυποψίαστες γυναίκες. Μέσα σε λίγες ώρες, έπεσαν θύματα κλοπών...




τουλάχιστον 20 άτομα στο κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές. 

- Στις 22.45, επί της οδού Αριστοτέλους, άγνωστος δράστης με την απειλή μαχαιριού, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από αλλοδαπό, χρηματικό ποσό. 

- Στις 00.45 στη Ν. Φιλαδέλφεια, οδός Φλέμινγκ, 4 δράστες τραυμάτισαν με ξύλο στο χέρι και στο πρόσωπο αλλοδαπό, διανομέα φαγητού και του αφαίρεσαν 1 τσαντάκι, το οποίο περιείχε    άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, 1 κινητό τηλέφωνο και προσωπικά του αντικείμενα.  

- Στις 00.42 στην Κυψέλη, συμβολή των οδών Ανάφης και Αγ. Ζώνης, συνελήφθη αλλοδαπός, γιατί λίγο πριν στην ίδια περιοχή, επί της οδού Αστυπάλαιας 46-48, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε την τσάντα ημεδαπής.

- Στις 00.20 στην Κυψέλη, συμβολή των οδών Σπετσών και Σκύρου, συνελήφθη αλλοδαπός, γιατί με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε την τσάντα ημεδαπής.   

- Στη 01.53 στην Αθήνα, συμβολή των οδών Νευροκοπίου και Κων/λεως, 3 δράστες με μπουνιές και κλωτσιές, αφαίρεσαν από 2 ημεδαπές, το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα και προσωπικά τους έγγραφα.


- Στις 02.29 στο Γαλάτσι, συμβολή των οδών Γαλακηδών και Αγ. Γλυκερίας, 3 άτομα χτύπησαν άγρια 2πεζούς, Έλληνες και τους αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και 2 κινητά τηλέφωνα. Οι δράστες διέφυγαν με μηχανάκι μικρού κυβισμού και αναζητούνται.

- Στις 02.42, στη Νίκαια, 3 άτομα εισέβαλαν στην οικία ημεδαπής και αφού την χτύπησαν, της αφαίρεσαν χρηματικό ποσό κι εξαφανίστηκαν. 

- Στις 03.51 στην Αθήνα, στην οδό Αντιλόχου 11-13, 3 άτομα τραυμάτισαν σε διάφορα σημεία του σώματος νεαρή Ελληνίδα, με μπουνιές και κλωτσιές και της αφαίρεσαν χρυσαφικά και την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα. Η παθούσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.