Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ο Χάρης Χατζημιχελάκης η "πολιτική ευθύνη" και η "γιάφκα του Χαλανδρίου"

Ποιος είναι ο Χάρης Χατζημιχελάκης, ο κατηγορούμενος που πρώτος σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα του δικαστηρίου το πρωί, στη δίκη των "Πυρήνων της Φωτιάς", εμφανίζοντας προφίλ ηγέτη της οργάνωσης; Είναι ο...



ιδιοκτήτης του σπιτιού του Χαλανδρίου. Του σπιτιού της οδού 25ης Μαρτίου, το οποίο οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής χαρακτήρισαν ως "γιάφκα" ή παρακευαστήριο βομβών. Από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν εκεί, ξεκίνησε το ξήλωμα της οργάνωσης, ενώ έχει οδηγήσει και πληθώρα συλλήψεων ατόμων που σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με τη δράση εγχώριων τρομοκρατικών ή αντιεξουσιαστικών οργανώσεων.

Ο ίδιος ο Χατζημιχελάκης με επιστολή του στο διαδίκτυο, την οποία είχαμε δημοσιεύσει και εμείς, στο Planet-Greece, είχε αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς". Ταυτόχρονα έπνεε τα λήσθια για τους χαραλτηρισμούς που είχε προσάψει η αντιτρομοκρατική στη δράση τη δική του αλλά και των φίλων του - συντρόφων για λογαριασμό των "Πυρήνων".

Κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στις 30 Σεπτεμβρίου 2009, οι κάμερες κατέγραφαν καρέ - καρέ τις οργισμένες αντιδράσεις του νεαρού με το κόκκινο μπλουζάκι, που έφτυνε τους δημοσιογράφους και τις κάμερες, κατεφερόμενος εναντίον τους για τον ρόλο που διαδραματίζουν στο "παιχνίδι" της αντιτρομοκρατικής και την εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Ήταν ο ίδιος οργισμένος νέος που σήμερα το μεσημέρι, πρώτος πήρε το λόγο για λογαριασμό των συγκατηγορούμενών του, και ο πρώτος που έφυγε από την αίθουσα του δικαστηρίου, αφού προηγουμένως είπε στην πρόεδρο της έδρας: «Μείνε να δικάσεις μόνη σου με τους αστυνομικούς»,όταν η πρόεδρος απέρριψε το αίτημα μη ονομαστικής καταγραφής των ενδιαφερομένων που ήθελαν να παρακολουθήσουν τη δίκη από τις θέσεις του ακροατηρίου.

Διαβάστε επίσης: 

Η δίκη των "Πυρήνων": Αποχώρησαν από το εδώλιο όλοι οι κατηγορούμενοι

Ο "ιδιοκτήτης της... γιάφκας" των Πυρήνων, λύνει τη σιωπή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.