Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Η στιγμή της επίθεσης των ακροδεξιών στο "στέκι" των αναρχικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανοίγει επικίνδυνη... βεντέτα! Στο σχετικό βίντεο, που απέστειλαν με προκήρυξη οι ίδιοι οι ακροδεξιοί κουκουλοφόροι, φαίνονται να πυρπολούν με μολότοφ, το αντιεξουσιαστικό στέκι...



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ




στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο εμπρησμός του στεκιού, συνδέεται με γεγονότα που έλαβαν χώρα το βράδυ της Κυριακής στο ΤΕΙ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια κατάληψης, που πραγματοποιούσαν οι σπουδαστές του ΤΕΙ Αμαλιάδας, στο χώρο του ΤΕΙ Πατρών, διαμαρτυρόμενοι για την προοπτική απώλειας της εξεταστικής και του εξαμήνου, ορισμένοι σπουδαστές κατέβασαν την ελληνική σημαία και την κρέμασαν ανάποδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Στη συνέχεια, εμφανίστηκαν περίπου 30 άτομα, που μετά από λεκτικούς διαξιφισμούς, κρέμασαν και πλάι τη σημαία. Την επόμενη ημέρα το βράδυ, σημειώθηκε ο εμπρησμός του αναρχικού στεκιού.
Πηγές από το ΤΕΙ, υποστηρίζουν ότι στο Ίδρυμα, υπάρχει ομάδα Χρυσαυγιτών , που διατηρεί και σελίδα στο facebook.

Όπως και να έχει, οι "Αγανακτισμένοι Πολίτες Πάτρας", που αυτοπροσδιορίζονται ως σπουδαστές του ΤΕΙ και κάτοικοι της περιοχής, χρησιμοποιούν την τυπική ακροδεξιά φρασεολογία. Μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για "απολυμαντική" δράση και προειδοποιούν ότι στην "μαύρη λίστα" τους, εντάσσεται όποιος προάγει τον ανθελληνισμό, με ιδιαίτερη αναφορά στα τοπικά ΜΜΕ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ:

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ σε αναρχικό "στέκι" από ακροδεξιούς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.