Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Η Γαλλία δε δέχεται τον φυγά πρόεδρο της Τυνησίας

Ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί αρνήθηκε να δώσει άδεια στον φυγά πρόεδρο της Τυνησίας...



Ζιν αλ Αμπεντίν Μπεν Άλι να εισέλθει στη Γαλλία, όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα επίσημες πηγές. Τα γαλλικά τηλεοπτικά δίκτυα LCI και i-Tele δε δίνουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την άρνηση του Σαρκοζί να δεχθεί σε γαλλικό έδαφος τον Μπεν Άλι.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές, ο τυνήσιος πρόεδρος Ζιν αλ Αμπεντίον Μπεν Άλι κατευθύνεται αεροπορικώς προς τον Κόλπο και ειδικότερα στο Κατάρ.Το δίκτυο προσθέτει επίσης πως η σύζυγος του Μπεν Άλι Λέιλα Τραμπέλσι βρίσκεται εδώ και πολλές ημέρες στο Ντουμπάι.

Το δίκτυο Αλ Αραμπίγια, που έχει έδρα του το Ντουμπάι, επικαλείται μη κατονομαζόμενες πηγές για να τονίσει με τη σειρά του πως η χώρα στην οποία κατευθύνεται ο Μπεν Άλι είναι όντως το Κατάρ.

(ΣΚΑΪ, al Jazeera,al arabiya, ΑΠΕ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.