Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ναρκω-Σάββατο... με συλλήψεις

Σημαντικό χτύπημα κατά των εμπόρων ναρκωτικών που δρουν στο λεκανοπέδιο της Αθήνας, κατάφεραν οι άνδρες τις Δίωξης Ναρκωτικών με ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε...




Π. Φάληρο, Αχαρνές και κέντρο της Αθήνας. 
Στο Π. Φάληρο και στις Αχαρνές, συνελήφθησαν ένας 35χρονος Έλληνας κι ένας 35χρονος Αλβανός, γιατί βρέθηκαν στην κατοχή τους συνολικά και κατασχέθηκαν 13.851 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 Ι.Χ., 3 κινητά τηλέφωνα, 1 ζυγαριά ακριβείας, 1 πλαστό Αλβανικό διαβατήριο, καθώς και το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ προερχόμενο από εμπόριο ναρκωτικών.

Εξάλλου, στην Αθήνα, συνελήφθη άλλος έμπορος ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.871 γραμμάρια ηρωίνης, 2 κινητά τηλέφωνα, 2 ζυγαριές ακριβείας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ προερχόμενο από εμπόριο ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.