Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Η Μάνια κόλλησε χαρτί στο ασανσέρ...

Στην Ελευθεροτυπία αναρτήθηκε- για την ακρίβεια κολλήθηκε - όχι στον πίνακα ανακοινώσεων αλλά... στο ασανσέρ  ανακοίνωση από την εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου με την οποία ζητά από τους συντάκτες της εφημερίδας να...

 
της υποβάλουν εγγράφως τις άλλες, εκτός "Ελευθεροτυπίας", δουλειές τους! Όπως λέει η ανακοίνωση, με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθούν… παρεξηγήσεις!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε τέτοιου είδους κίνηση η Μάνια Τεγοπούλου.
Θυμίζουμε ότι είχε ζητήσει πριν καιρό να καταγραφούν οι συντάκτες που εργάζονταν σε γραφεία Τύπου ή σε άλλες θέσεις δημόσιου τομέα. 
Η ενέργεια αυτή ίσως να σημαίνει ότι συντάσσεται πλήρως με τη γραμμή Ψυχάρη-Σόμπολου να έχουν οι δημοσιογράφοι μόνο μια εργασία με σύμβαση αορίστου χρόνου. Σε δεύτερη ανάγνωση η κίνηση της ενδέχεται να συνδέεται με το αίτημα για νέο δανεισμό. Αλλά για να δώσουν δάνειο οι Τράπεζες απαιτούν απολύσεις…
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.