Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μαφία των φαναριών

Στη μαφία των φαναριών, ψάχνουν οι αστυνομικοί να βρουν τις απαντήσεις για τη χθεσινοβραδινή εν ψυχρώ δολοφονία, στη Λεωφ. Ηρακλείου...



ενός νεαρού αλλοδαπού. Οι δράστες, χθες στις 22.30, εισέβαλλαν στην παλιά μονοκατοικία, στο Νέο Ηράκλειο, όπου διέμενε ο άτυχος άνδρας μαζί με ομοεθνείς του. Τους ζήτησαν να τους δώσουν όλα τα χρήματα από τις εισπράξεις που είχαν κάνει στα φανάρια, καθαρίζοντας παρμπρίζ αυτοκινήτων και πουλώντας μικροαντικείμενα. Οι αλλοδαποί προσπάθησαν να αντιδράσουν και οι αδίστακτοι δράστες πυροβόλησαν τους δύο εξ αυτών, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλο ελαφρά στο χέρι.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι δράστες της δολοφονίας ενδεχομένως να είναι μέλη κυκλώματος που ελέγχουν τα "πόστα" των φαναριών και τα θύματα, μάλλον δεν τους πλήρωσαν το συμφωνημένο... ενοίκιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.