Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Το ΚΚΕ ζητάει και... τα ρέστα

Κάποια μέλη του ΚΚΕ, έχουν μετατρέψει κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και άλλων μεγαλουπόλεων σε...καμβά διαγωνισμού ασχήμιας, γράφοντας με σπρέι συνθήματα σε τοίχους και κολώνες. Και τώρα ζητάει τα ρέστα γιατί...



τόλμησε (άκουσον άκουσον) η Εισαγγελία Κορινθίας να ασκήσει δίωξη και μάλιστα αυτεπάγγελτα, κατά μέλους του ΚΚΕ που έγραφε συνθήματα στις 13 Απρίλη 2009, στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητάς του για τις ευρωεκλογές, σε τοίχο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου.

Μάλιστα το ΚΚΕ έσπευσε να βγάλει και ανακοίνωση, με την οποία κάνει λόγο για φίμωση και "υπερβάλλον  ζήλο" των Αρχών!!!

Γιατί δεν πάτε να γράψετε συνθήματα στους τοίχους των σπιτιών σας; Γιατί στις γειτονιές σας όλα αστράφτουν; Γιατί οι πολίτες είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε καθημερινά τις ασκήμιες σας (και δε μιλούμε για το περιεχόμενο);

Το καλύτερο θα ήταν να τους βάλει ο εισαγγελέας, του υπεύθυνους να σβήσουν με τα χεράκια τους ότι έγραψαν, να δούμε αν θα το ξανακάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.