Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Αυτοί είναι τα κοπρόσκυλα...

Αντί να σκύψουν στα προβλήματα του δοκιμαζόμενου λαού, οι παπάδες ( που σημειωτέων πληρώνονται από το δημόσιο) ανησυχούν για τις προσλήψεις στο δημόσιο με την αναλογία 1 προς 5 γιατί...



αυτό σημαίνει ότι για κάθε 5 παπάδες που βγαίνουν στη σύνταξη θα μπορεί να προσλαμβάνεται στο δημόσιο 1! Κι όμως, οι εκκλησίες δεν είναι του δημοσίου, αλλά ανήκουν στην Εκκλησία της Ελλάδος. Και τα έσοδα από τα παγκάρια δεν πηγαίνουν στο κράτος αλλά στις τσέπες των παπάδων. Και σε αντίθεση με ορισμένες οργανώσεις φιλανθρωπικές, οι παπάδες εκτός από... το κήρυγμα,έχουν να επιδείξουν ελάχιστο φιλανθρωπικό έργο.

Αυτοί δεν είναι κοπρίτες Πάγκαλε; Ε;

Για να καταλάβετε τι γίνεται, αυτό που έχει θορυβήσει τους ιεράρχες είναι το έγγραφο του υπουργείου Παιδείας, με το οποίο ζητείται η καταγραφή του προσωπικού για να γίνει ο προγραμματισμός των προσλήψεων για το τρέχον έτος.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται την Τρίτη συνάντηση αντιπροσωπείας της Εκκλησίας με εκπροσώπους των αρμόδιων υπουργείων.

Με τη θρησκεία και την πίστη δεν έχουμε τίποτα, αλλά με τους παπάδες που πληρώνονται για να μπορούν να τρώνε τα οικόπεδα - φιλέτα του κράτους και να κάνουν μπίζνες, έχουμε πολλά, όμως. Και σύντομα θα βγάλουμε πολλά στον αέρα...

Συνεννοηθήκαμε... κοπρόσκυλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.