Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Οι πλαστές ταυτότητες των συλληφθέντων

Με αυτές τις φωτογραφίες που βλέπετε στη φωτό αριστερά, οι 4 συλληφθέντες από την πρόσφατη επιχείρηση της αντιτρομοκρα-τικής, είχαν φτιάξει πλαστές ταυτότητες, με τις οποίες...



φέρονται από τους αστυνομικούς να νοίκιαζαν σπίτια και γενικώς να έκαναν όποια συνδιαλαγή χρειαζόταν, χωρίς να αφήνουν πίσω τα ίχνη τους.

Τα πλαστά δελτία αστυνομικών ταυτοτήτων, έγραφαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας:

  1. Το υπ’ αριθ. ΑΑ-246155 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητος, με φερόμενα στοιχεία ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ Ευάγγελος του Γεωργίου και της Ζωής, γεν. 01-11-1989 στη Θεσσαλονίκη 
  2. Το υπ’ αριθ. Χ-843104 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητος, με φερόμενα στοιχεία ΦΕΤΕΙΝΙΔΗΣ Σωκράτης του Αναστασίου και της Κυράννας, γεν. 28-06-1985 στη Θεσσαλονίκη
  3. Το υπ’ αριθ. ΑΑ-986121 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητος, με φερόμενα στοιχεία ΤΣΙΑΛΑΣ Τριαντάφυλλος του Ιωάννη και της Δήμητρας, γεν. 25-12-1990 στη Θεσσαλονίκη.
    Επιπλέον, κατά την ενοικίαση του διαμερίσματος στην οδό Ν. Πλαστήρα 14 στον Ταύρο Αττικής οι δράστες, ως μισθωτές αυτού, δήλωσαν στοιχεία ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος του Ιωάννη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.