Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Το ΠΑΜΕ σηκώνει τις μπάρες των διοδίων σε όλη την Ελλάδα

Με τις τοπικές επιτροπές κατοίκων, ανα την Ελλάδα, τα μέλη του ΠΑΜΕ, προφανώς, δεν μπορούν να κατέβουν από κοινού για να συνδράμουν τις προσπάθειές τους. Όχι, δε γίνεται επειδή...



αυτοί οι... χιλιάδες, πλέον, ενεργοί πολίτες δε θέλουν κανένα καπέλωμα, δε θέλουν κανένα λάβαρο ή ταμπέλα κανενός κόμματος, γιατί πολύ απλά αυτοί είναι αυθεντικοί κι όχι μέλη κόμματος - εκδότη - επιχειρηματία, που απολύει εργαζόμενους.

Για να μην... μιζεριάζουμε, όμως, να αναφέρουμε και για τη προσπάθεια που γίνεται να μείνουν ανοιχτές οι μπάρεων των διοδίων όλης της χώρας σήμερα, Παρασκευή, από τα μέλη του ΠΑΜΕ.
"Στην ουσία το δημόσιο χρηματοδοτεί τα έργα και αυτοί συμμετέχουν μόλις κατά 10%, ενώ τους παραχωρείται το δικαίωμα να τα εκμεταλλεύονται για δεκαετίες (30 – 35 χρόνια)! Η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζει την αύξηση και των διοδίων και των τιμών" αναφέρει μεταξύ άλλων το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.