Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ακόμη ένας νεκρός στο... κάτεργο της ΛΑΡΚΟ

Ο εργολάβος απέφυγε το αυτόφωρω γιατί υπέστη... καρδιακό επεισόδιο...





Τρεις μέρες μετά το συμβάν έγινε γνωστός ο θάνατος του 54χρονου εργάτη Σταύρου Παππά, ο οποίος εργαζόταν σε εργοτάξιο της ΛΑΡΚΟ και, όπως έγινε γνωστό χθες, δούλευε ανασφάλιστος, ενώ ο εργολάβος του έργου, που νοσηλεύεται με καρδιακό επεισόδιο στο νοσοκομείο, απέφυγε το Αυτόφωρο.
Ο 54χρονος, που εργαζόταν ως χειριστής μηχανημάτων, βρέθηκε από συναδέλφους του την περασμένη Κυριακή στη βάση του σιλό σκεπασμένος με βράχια, μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός που προήλθε από ασφυξία.
Το εργοτάξιο βρίσκεται στη περιοχή "Άκρες", στο Κοντοδεσπότι, και σύμφωνα με πληροφορίες της Αυγής, ο άτυχος εργαζόμενος την ώρα που προσπαθούσε να καθαρίσει ένα σιλό καταπλακώθηκε από πέτρες που ήταν στα τοιχώματα του σιλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.