Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ενοχλημένος από δημοσίευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Άρχισε πάλι τα... δικά του, ο Χρήστος Μουλίνος. Ο δ/ντης της εφημερίδας "Δημοκρατία", χειρίστηκε σε δημοσίευμά του τα λόγια του Προέδρου της Δημοκρατίας με στυλ... Espresso, όπου ήταν δ/ντης...



πριν πάει στη Veto του Μάκη Τ.


Υπό τον τίτλο «Μέγα θέμα με τον Κάρολο Παπούλια» η εφημερίδα επικρίνει τον Πρόεδρο για «περίεργη στήριξη στον κ. Γ. Παπανδρέου για τη "συνωμοσία" του Ερζερούμ», την ώρα που όπως σημειώνει, «όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καθώς και οι διπλωμάτες καταγγέλλουν τη "μυστική διπλωματία" (και κατ' επέκταση τις πιθανές μυστικές συμφωνίες) της κυβέρνησης για τα εθνικά θέματα».

Αφορμή για το δημοσίευμα αποτέλεσε η επιδοκιμασία από τον κ. Παπούλια της ομιλίας του Πρωθυπουργού στη σύνοδο των Τούρκων πρέσβεων στο Ερζερούμ (σ.σ. με τη φράση: «ήσασταν σαφής στο λεξιλόγιο που χρησιμοποιήσατε»). Σύμφωνα με την εφημερίδα, η στάση αυτή του κ. Παπούλια αποτελεί «προεδρική παραφωνία που συνιστά μείζον θέμα».


«Τι κάνετε κ. Πρόεδρε;», ρώτησε δημοσιογράφος λίγο πριν τη συνάντηση με την υπουργό ΠΕΚΑ, για να απαντήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Αν ήσασταν πιο προσεκτικοί και πολύ σωστοί, θα ήμουν ακόμη καλύτερα», ενώ σε επόμενη ερώτηση, διευκρίνισε ότι αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο, όπως είπε, τον ενόχλησε «εξαιρετικα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.