Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Στον εισαγγελέα ο "Dad-31"

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο 34χρονος, γνωστός επιχειρηματίας, με το ψευδώνυμο "Dad-31" (πατέρας-31) που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση του πιο σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας που έχουν δεν ποτέ οι...



αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του προέκυψε ψηφιακό υλικό παιδικής πορνογραφίας, όπου η σκληρότητα του σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν πρωτοφανής. Το κατασχεθέν ψηφιακό υλικό ήταν κατηγοριοποιημένο κατά ηλικίες (2-11 ετών) και φύλλο.

Κατασχέθηκαν πέντε (5) σκληροί δίσκοι Η/Υ και ένα (1) usb stick, τα οποία διερευνώνται  για να διαπιστωθεί εάν ο εμπλεκόμενος είχε σχέσεις με άλλους χρήστες του Ίντερνετ με σκοπό την ανταλλαγή και την διακίνηση αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων. Ο κατηγορούμενος ήταν χρήστης προγραμμάτων συνομιλίας και ανταλλαγής αρχείων «mIRC» και «Gigatribe». Κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει αλλοδαπές διωκτικές αρχές χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «dad-31» (πατέρας-31).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.