Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: Ποιοι τον ήθελαν νεκρό

ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ PLANET-GREECE


Ποιοι ήθελαν νεκρό τον 30χρονο Ειδικό Φρουρό που τον γάζωσαν με καλάσνικοφ; Τι έκανε με τον 26χρονο Αλβανό στο αυτοκίνητό του τα...




ξημερώματα; Με ποιους είχαν, αν είχαν, διαφορές; Αυτά είναι τα ερωτήματα που προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξιχνίασης της φονικής ενέδρας στην Καλλιθέα, τα ξημερώματα. ΠΡΩΤΟΙ, στο Planet-Greece, σας ενημερώσαμε με ΕΚΤΑΚΤΟ, στις 4.40 τα ξημερώματα για την δολοφονική επίθεση.
Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, οι δολοφόνοι ή ο δολοφόνος επέβαινε πάνω σε μηχανή. Αυτήκοοι μάρτυρες ανέφεραν πώς άκουσαν μηχανή μεγάλου κυβισμού να αναπτύσει ταχύτητα μετά το γάζωμα με τουλάχιστον 20 σφαίρες των δύο ανδρών.

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκτέλεση αστυνομικού στην Καλλιθέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.