Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ενας νεκρός από πυρκαγιά σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας κατά την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε σε εξαώροφη πολυκατοικία στην οδό Κασσάνδρου 64, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δώδεκα άτομα...



απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες.
Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής υπηρεσίας, Μάνθος Τσούγκας, ο μεσήλικας άνδρας βρέθηκε νεκρός δίπλα στην πόρτα του ασανσέρ και όπως εκτιμάται, έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια να ανέβει από το υπόγειο στο ισόγειο της πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η φωτιά ξεκίνησε από ισόγειο διαμέρισμα και γρήγορα επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το διαμέρισμα και ένα ακόμη στο ισόγειο του κτιρίου. Ζημιές προκλήθηκαν και σε άλλα δύο διαμερίσματα σε υπερκείμενους ορόφους.
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής που όπως προαναφέρθηκε, απεγκλώβισε συνολικά 12 ενοίκους του κτιρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.