Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ατυχος ο ΠΑΟΚ στην πιο μεγάλη παρουσία του

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκπληκτικός στη Μόσχα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, που θα μπορούσε να παιχτεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του. Αν και προηγήθηκε της ΤΣΣΚΑ με 1-0...



και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο γκολ και να πάρει την πρόκριση, ισοφαρίστηκε στη μοναδική μεγάλη φάση των Ρώσων και η πρόκριση έβγαλε πέταξε μέσα από τα χέρια του.

Οι -18 βαθμοί Κελσίου πάγωναν και την ανάσα στο Λουζνίκι, όμως στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρωσικής πρωτεύουσας ο δικέφαλος έβγαλε τόση ψυχή, όση ίσως δεν έχει βγάλει χρόνια τώρα. Εξ αρχής ήξερε πως έπρεπε να κυνηγήσει τη νίκη. Εξ αρχής ήξερε πως ο καιρός θα ήταν ο χειρότερός του αντίπαλος. Εξ αρχής ήξερε πως έπρεπε να καταφέρει να βρει τα πατήματά του σε έναν αγωνιστικό χώρο με τεχνικό χλοοτάπητα. Κόντρα σε όλα κατάφερε και στάθηκε στο ύψος του και έστω και αν πλέον δεν συνεχίζει στο Europa League, τουλάχιστον μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για όσα έκανε φέτος στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.