Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Σε ελέυθερη πτώση τα μεγάλα κόμματα

Προβάδισμα 5,1% του ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει δημοσκόπηση της GPO για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, με τα ποσοστά των δύο κομμάτων να είναι αθροιστικά κάτω από...



το 50%.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 25,2% έναντι 20,1% της Νέας Δημοκρατίας. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 8,5%, ο ΛΑΟΣ με 6,2% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,9%.
Ποσοστό 2,9% συγκεντρώνει και η Δημοκρατική Συμμαχία, ενώ το ποσοστό των Οικολόγων Πράσινων ανέρχεται στο 2,6% και της Δημοκρατικής Αριστεράς στο 2,4%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι περίπου της τάξης του 30%.
Στην ερώτηση «ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο Πρωθυπουργό», το 37,8% απάντησε τον Γιώργο Παπανδρέου, το 23% τον Αντώνη Σαμαρά και το 39,2% κανέναν από τους δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.