Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Διπλή κινηματογραφική ληστεία με καλάσνικοφ

Τρία άτομα οπλισμένα με Καλάσνικοφ έφτασαν στην πλατεία του χωριού με ΙΧ. Στόχος ήταν το ταχυδρομείο αλλά και η τράπεζα, στην Πελασγία Φθιώτιδας. Φορώντας κουκούλες και με τα όπλα τα χέρια, αφού πρώτα διέσχισαν τη λαϊκή αγορά...



μπήκαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και φωνάζοντας «ληστεία» άδειασαν τα ταμεία, τα οποία πάντως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν είχαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μέσα σε λίγα λεπτά και πριν καν συνειδητοποιήσουν οι κάτοικοι τι ακριβώς συμβαίνει, τους είδαν να βγαίνουν από τα ΕΛΤΑ, να επιβιβάζονται πάλι στο αυτοκίνητο και να μετακινούνται περίπου 200 μ. πηγαίνοντας στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Ο ένας έμεινε στην πόρτα και οι άλλοι δύο μπήκαν μέσα στο υποκατάστημα, απ' όπου πήραν περίπου 6.000 ευρώ.

Αμέσως μετά απομακρύνθηκαν, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο δύο χιλιόμετρα μετά το χωριό και εξαφανίστηκαν με άλλο αυτοκίνητο. Παρά το ανθρωποκυνηγητό που  βρίσκεται σε εξέλιξη από την αστυνομία, μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποδόσει κάποιο αποτέλεσμα.

Αυτό που προξενεί μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι κάθε μέρα στην πλατεία της Πελασγίας κοντά στις τράπεζες και τα ταχυδρομεία υπήρχε περιπολικό της αστυνομίας. Λίγη ώρα πριν τη ληστεία απομακρύνθηκε από το σημείο για να επιληφθεί σε κάποιο περιστατικό μεταξύ αλλοδαπών μέσα στο χωριό της Πελασγίας με αποτέλεσμα με να μείνει ελεύθερο το πεδίο για τους ληστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.