Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Εντόπιστηκαν δυο οπλοστάσια στην Αιτωλ/νια

Σε οπλοστάσιο είχε μετατρέψει το σπίτι του ένας 39χρονος στο Στράτο Αιτωλοακαρνανίας. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου που έκαναν έφοδο τα ξημερώματα εντόπισαν...



δυο περίστροφα, ένα πιστόλι κρότου - λάμψης (replika), οχτακόσια πενήντα τέσσερα φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων, μια επαναληπτική κυνηγετική καραμπίνα και έξι κάλυκες φυσιγγίων πυροβόλου όπλου. Τα όπλα, τα φυσίγγια και οι κάλυκες κατασχέθηκαν ενώ ο συλληφθείς  με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.

Βρήκαν και «κινητό» οπλοστάσιο

Λίγες ώρες νωρίτερα άνδρες της ίδιας υπηρεσίας εντόπισαν και συνέλαβαν στο Αγρίνιο έναν 50χρονο ο οποίος κατείχε παράνομα στο αυτοκίνητο και το σπίτι του ένα περίστροφο, ένα πιστόλι κρότου - λάμψης (replika), διακόσια τρία -203- φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων, ένα αντιαρματικό βλήμα, ένα  πολεμικό τυφέκιο (γκρας), μία (1) ξιφολόγχη, τρία αναισθητικά σπρέι και τρία καλαμάκια που περιείχαν υπολείμματα κοκαΐνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.