Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Τα ευρήματα της Κερατέας

32 βόμβες μολότοφ, έτοιμες για χρήση, 20 λίτρα βενζίνη, διάφορα σύνεργα και μπουκάλια για την κατασκευή άλλων 120 μολότοφ...

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ



βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, κατά τη διάρκεια ερευνών σε 4 σπίτια, στην οδό Θεμιστοκλέους, στην Κερατέα, αλλά και σε μία καβάτζα, στη Λεωφόρο Λαυρίου, παρουσία εισαγγελέα, λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, σε σπίτι στην οδό Θεμιστοκλέους, βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων, άδεια μπουκάλια, 1 βιντεοκάμερα, προσήχθη 1 άτομο και ακόμη ένα αναζητείται.

Μετά το πέρας των κατ’ οίκον ερευνών, ομάδες ατόμων επιτέθηκαν με πέτρες, κροτίδες και βόμβες μολότοφ κατά των Αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν εξωτερικά του Α.Τ Κερατέας.

Οι άνδρες των ΜΑΤ τους απώθησαν, κάνοντας χρήση δακρυγόνων και συνέλαβαν 3 άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στις επιθέσεις.

Επί της Λ. Λαυρίου κοντά στο Βιολογικό πάρκο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν παρουσία Εισαγγελέα, 32 βόμβες μολότοφ έτοιμες προς χρήση, 8 γκαζάκια, 1 μπιτόνι βενζίνης 20 λίτρων, 3 αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί-εκρηκτικοί μηχανισμοί (βόμβες μολότοφ-φιάλες βουτανίου), 2 μπουκάλια με καυστικό υγρό (άκουα-φόρτε) και 120 άδεια μπουκάλια μπύρας .

Από τα επεισόδια σημειώθηκαν και 2 τραυματισμοί Αστυνομικών, οι οποίοι διακομίσθηκαν σε Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.