Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Κουκουλοφόροι "καπέλωσαν" το γιγαντιαίο συλλαλητήριο

Σύμφωνα με το Reuters, πάνω από 100.000 διαδηλωτές πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας. Με βασικό σύνθημα "Πεθαίνουμε"...



ΔΕΙΤΕ 45 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ




άνθρωποι κάθε ηλικίας βροντοφώναξαν ότι "δεν πάει άλλο". Η απόγνωση και η αβεβαιότητα για το μέλλον ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων. Ένα από τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια των τελευταίων χρόνων, που μία ισχνή μειοψηφία φρόντισε να καπελώσει... να αμαυρώσει... να διαλύσει κακήν κακώς.

Οι αστυνομικοί από νωρίς είχαν δείξει τις προθέσεις τους. Περίμεναν την σπίθα για να αρχίσουν να πνίγουν με τα χημικά κάθε ελεύθερη φωνή. Ως υπερασπιστές του καθεστώτος, είχαν λάβει σαφείς εντολές να διαλύσουν την ογκοδέστατη πορεία. Να μην περάσει σε κανέναν το μήνυμα (κυρίως εκτός Ελλάδος) ότι ο λαός ξεσηκώνεται. Και μόλις οι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί τους έδωσαν το πάτημα μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας σε θάλαμο αερίων.

Εκατοντάδες χημικά και μολότοφ, σκίασαν κάθε φωνή διαμαρτυρίας του ΛΑΟΥ προς τν κυβέρνηση του ΔΝΤ. Δεν άφησαν μερικοί... αχαρακτήριστοι το πλήθος να διαδηλώσει έξω από τη βουλή, ακόμη και να επιχειρήσει να κάνει ολονύχτια πολιορκία. Τα ίδια έκαναν και στις 5 το περασμένου Μάρτη. Όταν οι εξαγριωμένοι εργαζόμενοι ήθελαν να κάνουν κατάληψη της βουλής. Βρίσκονταν ένα βήμα πριν μπουν μέσα και τότε... ξαφνικά όλοι πάγωσαν. Η είδηση ότι 4 ψυχές (για να μην ξεχνάμε και το αγεννητο μωρό) βρήκαν τραγικό θάνατο μες στην φλεγόμενη τράπεζα της Marfin, διέλυσε κάθε όρεξη για αγώνα. Έσβησε κάθε σπίθα για πολυεπίπεδη μάχη.

Όπως τότε, που μία παρέα κουκουλοφόρων υπέταξε τους εργαζόμενους στα σαγόνια των μεγαλοκαρχαριών της κυβέρνησης και της τρόικας, έτσι και σήμερα, οι μολότοφ ακούστηκαν περισσότερο από τις κραυγές απόγνωσης των διαδηλωτών. Με τα επεισόδια που προκάλεσαν έδωσαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στην κυβέρνηση να  στείλει τους αστυνομικούς, να βαρέσουν στο ψαχνό, να διαλύσουν την μαζική πορεία και να στείλουν το μήνυμα της προπαγάνδας τους ότι "εν τέλει ο λαός συμφωνεί με τα μέτρα της κυβερνητικής πολιτικής και μία μειοψηφία το μόνο που θέλει είναι να καταλύσει την δημοκρατία, τους νόμους και το κράτος δικαίου".

Συγχαρητήρια... μόλις συμπράξατε, στην Χούντα του ΔΝΤ, λειτουργώντας ως νεότεροι ΕΣ-ΕΣ, με... αναρχικό μανδύα.

Και να σημειώσουμε και μία πολύ μεγάλη αλήθεια. Το μπλοκ των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ αντιεξουσιαστών, που ήξεραν πώς έπρεπε να διαμαρτυρηθούν, είχε σε πολύ περισσότερο κόσμο απ' ότι το μπλοκ της ΓΣΕΕ. Περίπου 8.000 άτομα είχε η ΓΣΕΕ και πάνω από 10.000 άτομα ήταν στο μπλοκ των αντιεξουσιαστών, το οποίο αποτελούσαν ΕΡΓΑΤΕΣ κάθε ηλικίας, και όχι... αργόσχολοι... μπαχαλάκηδες.

(πηγή φωτογραφιών MSN)













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.