Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ: Ένταση στη μηχανοκίνητη πορεία των εργαζομένων στα ΜΜΜ

Αυτή τη στιγμή, περίπου 200 εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς, με τις μηχανές τους βρίσκονται έξω από τη Βουλή και σε λίγο θα κατευθυνθούν προς...




το υπουργείο Μεταφορών στη λεωφόρο Μεσογείων.

Οι εργαζόμενοι κατέβηκαν από τα μηχανάκια τους, κατευθύνθηκαν προς τους αστυνομικούς που βρίσκονται στον Άγνωστο Στρατιώτη και άναψαν ένα καπνογόνο, χωρίς, όμως, να προκληθούν επεισόδια.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην επαναλάβουν την "αισχρή" διαμαρτυρία τους προς το MEGA ή τον ΣΚΑΪ, βάλοντας κατά των δημοσιογράφων, οι οποίοι είπαν το αυτονόητο, ότι δηλαδή είναι αδιανόητο να πληρώνουν οι επιβάτες - 2 μήνες τώρα - το μάρμαρο για τα αιτήματά τους. Κι εν τέλει, δεν είναι οι δημοσιογράφοι - άσχετα αν διαφωνούμε κι εμείς από τη μεριά μας - για τη λήψη των αποφάσεων από την κεντρική ηγεσία του τόπου.

Αν ήθελαν οι συνδικαλοπατέρες των μέσων μεταφοράς να μην φτάσουν ΠΟΤΕ σε αυτό το σημείο, ας διαμαρτύρονταν όταν γίνοντας αθρόες προσλήψεις, με αδιαφανή και κομματικά κριτήρια στα μέσα μεταφοράς. Το ήξεραν εδώ και χρόνια ότι κάποια στιγμή η φούσκα θα έσκαγε. Όμως εμείς, οι απλοί επιβάτες δε φταίμε σε τίποτα να πληρώνουμε τις δικές τους αυθαιρεσίες και καταχρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.