Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Το πακέτο βόμβα θα έσπερνε τον θάνατο!

Πολύ πιο ισχυρής ισχύος, από την αντίστοιχη βόμβα-πακέτο που είχε σκάσει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πού είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο....



ο υπασπιστής του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ήταν η βόμβα που εξουδετερώθηκε χθες από άνδρες του ΤΕΕΜ, στο υπουργείο δικαιοσύνης και που ως παραλήπτη είχε τον ίδιο τον υπουργό, Χάρη Καστανίδη.

"Είμαστε σώοι" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο υπουργός πριν από λίγο στους συντάκτες του δικαστικού ρεπορτάζ, σε άτυπη συνάντηση που είχε μαζί τους, αναφέροντας πώς σύμφωνα με ενημέρωση που είχε από την αντιτρομοκρατική, ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν πολύ μεγαλύτερης ισχύος!

Οι έρευνες τον αστυνομικών, ναι μεν στρέφονται προς τους "Πυρήνες της Φωτιάς" ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Planet-Greece, εξετάζεται και το ενδεχόμενο ανάληψης από άλλη οργάνωση, ίσως και της "Ανώνυμης" που είχε αναλάβει την ευθύνη για την δολοφονία Βασιλάκη... "Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν μπορούμε να προδικάσουμε τίποτα, μέχρι την αποστολή προκήρυξης" λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί που μετέχουν στις έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.