Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Το σκάνδαλο Vodafone και η διαδρομή μέχρι το... κουκούλωμα της υπόθεσης

Εκπληκτική εκπομπή έκανε ο Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος αφιέρωσε το "Κουτί της Πανδώρας" στο σκάνδαλο Vodafone, που περιέργως κουκουλώθηκε με...




συνοπτικές διαδικασίες. 4 χρόνια μετά, κι όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, τα αδικήματα της Vodafone παραγράφηκαν, με μία περίεργη απόφαση από το ΣτΕ. Δεν ασκήθηκε καμία ποινική δίωξη και ο Γιώργος Κορωνιάς, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να κατηγορηθεί για "υπόθαλψη εγκληματία" κυκλοφορεί ελεύθερος, φλερτάρωντας με τη θέση του manager στο ALTER!

Το σκάνδαλο είναι σχεδόν το ίδιο με το αντίστοιχο της Siemens, ειπώθηκε στην εκπομπή! Και μία μεγάλη αλήθεια.... κοινό στοιχείο και των 2 σκανδάλων ήταν η Ίντρακομ! Από εκεί έγιναν οι παρακολουθήσεις, από εκεί ξεκίνησε και η διακίνηση μαύρου χρήματος της Siemens.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.