Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σύμβουλος επικοινωνίας σε υπουργείο με 113.000 ευρώ!

κάντε κλικ
Σύμβαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με οσμή σκανδάλου, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το planet-greece...




Υπέγραψαν σύμβαση (κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση) με την οποία εγκρίνεται η καταβολή της πρώτης δόσης πληρωμής, ύψους 113.000 ευρώ, σε εταιρεία - σύμβουλο επικοινωνίας σχετικά με το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας.

Η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών γίνεται από την εταιρεία "STRATEGY & COMMUNICATION ADVISORS ΕΠΕ", η οποία έχει έδρα στο Κολωνάκι, κοντά στο σπίτι του Σημίτη, στην οδό Αναγνωστοπούλου 46.

Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δε φταίει η εταιρεία, η οποία κάνει τη δουλειά της. Το θέμα είναι γιατί το υπουργείο δεν αποσαφηνίζει τι είδους υπηρεσίες προσφέρει η εταιρεία και για ποιες ενέργειες συγκεκριμένα αμοίβεται.

Και ναι μεν, όπως ανφέρεται στη σύμβαση, τα χρήματα δίδονται όχι εξ ολοκλήρου από το ελληνικό δημόσιο, αλλά και με τη συμμετοχή της Ε.Ε. αλλά δεν αναφέρονται βασικές πληροφορίες όπως τι είδους υπηρεσίες παρέχει η εν λόγω εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.