Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Δύο μέρες χωρίς ειδήσεις στο ALTER

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Διαβάστε στο planet-greece, ποια είναι η εταιρεία επενδυτών "ARGOS FUND", που αναλαμβάνει το ALTER, τι "καπνό φουμάρει", και ποιοι έχουν υπογράψει υπέρ της επίσχεσης εργασίας. Τι γίνεται στο ALTER; Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες...





Σε 48ωρη απεργία έχουν κατέβει οι εργαζόμενοι στο ALTER, για ακόμη μία φορά, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου ενώ οι φήμες αναφέρουν ότι δεν προβλέπεται να πληρωθούν - τουλάχιστον όχι άμεσα - τα δεδουλευμένα και του Μαρτίου.

Οι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους τηρούν στάση αναμονής και δεν υπογράφουν τη λίστα για την επίσχεση εργασίας, που αρκετοί συνάδελφοί τους έχουν ήδη υπογράψει. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, μόλις 4-5 δημοσιογράφοι από το δελτίο ειδήσεων φέρονται να έχουν υπογράψει τη σχετική λίστα. Από το ψυχαγωγικό κομμάτι, έχουν υπογράψει σχεδόν όλοι ενώ από τους τεχνικούς, η συντριπτική πλειοψηφία.

Ο λόγος που δεν έχουν υπογράψει ακόμη οι περισσότεροι είναι γιατί τηρούν στάση αναμονής εν όψει των σχετικών ανακοινώσεων από τη διοίκηση για την εταιρεία "ARGOS FUND" που φέρεται να αναλαμβάνει πλέον την τύχη του καναλιού. Την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, οι εργαζόμενοι θα γνωρίζουν πότε θα πληρωθούν, αν θα λάβουν έναντι ή θα εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Ποια είναι, όμως, η εταιρεία ARGOS FUND;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, αυτοσυστήνεται ως "Στρατηγική Εταιρεία Επενδύσεων". Ως έδρα δηλώνει την Μ.Βρετανία αλλά και τους νήσους Φόκλαντ. Κι εδώ είναι το αξιοπερίεργο, αφού ο φορολογικός παράδεισος, δηλαδή τα νησιά Φόκλαντ, σε διεθνής ιστοσελίδες αναφέρονται ως ιδιοκτησία της ARGOS FUND!

H εν λόγω εταιρεία, δηλώνει σταθερό κεφάλαιο το ποσό - μαμούθ των 18,5 δις δολαρίων ενώ πουθενά δεν αναφέρεται η παρουσία φυσικού προσώπου στη σύνθεσή της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.