Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Γυναίκα χτύπησε σερβιτόρα με… σιδερογροθιά

Σε καβγά που ξέσπασε σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Ζάκυνθο, μια πελάτισσα δεν δίστασε να χτυπήσει μια σερβιτόρα με… 



σιδερογροθιά.

Πιο συγκεκριμένα, η πελάτισσα διαπληκτίστηκε - για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – με μια από τις σερβιτόρες του κέντρου διασκέδασης και ο καυγάς που ξέσπασε δεν άργησε να εξελιχθεί σε μάχη σώμα με σώμα, με τους υπόλοιπους θαμώνες του κέντρου να παρακολουθούν εμβρόντητοι.

Ξαφνικά η πελάτισσα αποφάσισε να «επιτεθεί» με πιο σύγχρονα μέσα βγάζοντας μια σιδερογροθιά και χτυπώντας την άτυχη σερβιτόρα στο πρόσωπο. Η κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα ενώ η πελάτισσα-ρόκι εξαφανίστηκε πριν προλάβουν να επέμβουν οι υπόλοιποι υπάλληλοι του κέντρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτότητά της είναι γνωστή και την αναζητά η Αστυνομία για να την συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Απ’ την άλλη η τραυματισμένη σερβιτόρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.