Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Γη και ύδωρ στα πόδια του Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Σίτυ

Έτοιμη να δώσει τα πάντα στο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίζεται η Σίτι, προκειμένου να τον δει να μετακομίζει στο Μάντσεστερ...



Σύμφωνα με ρεπορτάζ τη Daily Mail, η «Πολίτες» ετοιμάζονται να προσφέρουν ένα μυθικό συμβόλαιο για προπονητή στον Πορτογάλο τεχνικό, με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Τα τελευταία τρία χρόνια, που η ιδιοκτησία της ομάδας έχει περάσει σε Αραβες μεγιστάνες, εκατοντάδες εκατομμύρια έχουν ξοδευτεί, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας, όμως και πάλι η Σίτι έχει μείνει μακριά από κάθε τίτλο.

Γι' αυτό και ο Μουρίνιο φαντάζει ως μια λογική επόμενη κίνηση, από τη στιγμή που και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος έφυγε από την Ίντερ εξαιτίας του Πορτογάλου τεχνικού, δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην υπέρβαση.

Το θέμα, βέβαια, είναι, αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον αφήσει να φύγει και αν ο ίδιος θελήσει να πει το «ναι», από τη στιγμή που στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Premier League μόνο για την έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, τη Γιουνάιτεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.