Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Πακιστανός διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα

Ο 25χρονος Πακιστανός συσκεύαζε τα πλαστά χαρτονομίσματα (φωτό) μέσα σε κουτιά συσκευών κινητών τηλεφώνων ή σε κουτιά γάλακτος, για να τα διακινεί...




χωρίς να γίνεται αντιληπτός από τους αστυνομικούς σε σχετικό έλεγχο. Μάλιστα, λίγο πριν συλληφθεί, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να βγαίνει από το σπίτι του, στο Μεταξουργείο, κρατώντας μία σακούλα (με τα πλαστά χαρτονομίσματα συσκευασμένα, όπως αποδείχθηκε αργότερα) και να τα τοποθετεί στον θόλο ενός εκ των τροχών του αυτοκινήτου του, σε ειδική κρύπτη που είχε ανοίξει.

Όταν κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί τον παρακολουθούν, προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, όμως λίγα μέτρα μετά συνελήφθη. Από τον έλεγχο που ακολούθησε κατασχέθηκαν:

  • 250 χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας 20 ευρώ, επιμελώς κρυμμένα εντός συσκευασιών κινητής τηλεφωνίας και μίας χάρτινης συσκευασίας γάλακτος.
  • 2 κινητά τηλέφωνα
  • Το χρηματικό ποσό των 25 Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.