Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Μπέος: Προϊόν μοντάζ oι κασέτες

Προϊόντα συρραφής από διάφορες συνομιλίες που είχε με τον Νικόλα Πατέρα χαρακτήρισε ο Αχιλλέας Μπέος το ηχητικό υλικό που έφτασε στα χέρια της εισαγγελίας, μέσω του Αλέξη Κούγια, και...



το οποίο φέρεται να ρίχνει φως σε υπόθεση επηρεασμού διαιτητών από παράγοντες ομάδων.
Κύρια θέση του ήταν, ότι από διάφορους διαλόγους που είχε με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον κατέγραφε εν αγνοία του -όπως ισχυρίζεται-, λέξεις και φράσεις του χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να δημιουργηθεί το ένα ηχητικό. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, το συγκεκριμένο απόσπασμα βρίσκεται στο δεύτερο από τα δυο CD, που παρέδωσε στην εισαγγελέα πρωτοδικών, Ελένη Ράικου.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου επέμεινε ακόμα στις δηλώσεις του -που προέρχονται από συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης- πως τίποτα απ' όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τη δικαιοσύνη, καθώς προέρχονται από υποκλοπές. Παρόλα αυτά, παραδέχθηκε πως στα ηχητικά είναι όντως η φωνή του.
Αναφορικά με τα περιστατικά που περιγράφονται, εξήγησε πως πράγματι μίλησε με τον διαιτητή Γιώργο Δαλούκα, αλλά μόνο μετά το τέλος του παιχνιδιού του Αρη με τον Παναθηναϊκού, ενώ υποστήριξε πως ο κ. Πατέρας τον κάλεσε στο τηλέφωνο ο ίδιος την επομένη του ματς με τους Θεσσαλονικείς και μίλησαν σε έντονο ύφος.
Σχετικά με το περιεχόμενο του πρώτου CD δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλια, αφού είπε πως δεν το έχει ακούσει, αν και αρνήθηκε τα όσα του καταμαρτυρούνται.
Επίσης, προανήγγειλε μηνύσεις κατά του κ. Νικόλα Πατέρα, αλλά και του κ. Αλέξη Κούγια, για τους οποίους χρησιμοποίησε άκρως υποτιμητικές εκφράσεις καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου.
Όσον αφορά τον κ. Γιώργο Δαλούκα, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, καθώς έχουν αλληλομηνυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.