Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τουλάχιστον 11 οι προσαγωγές για τους δύο νεκρούς αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες,από το πρωί έχουν γίνει τουλάχιστον...


11 συνολικά προσαγωγές για την υπόθεση της δολοφονίας των δύο αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. Του 22χρονου Γιώργου Σκυλογιάννη και του 23χρονου συναδέλφου του Γιάννη Ευαγγελινέλη.Οι 4 ακόμη ανακρίνονται ενώ οι υπόλοιποι φαίνεται να συμμετείχαν σε σπείρα κλοπής αυτοκινήτων , οι οποίοι βοηθούσαν τους δολοφόνους.
Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της σπείρας συγκεντρώνοντας πληροφορίες για μια συμμορία που δραστηριοποιείται στα Δυτικά προάστια και κάνει ληστείες σε σούπερ μάρκετς,περίπτερα και μικρομάγαζα.Την αστυνομία φαίνεται να έχουν βοηθήσει και στοιχεία που είχαν  που είχαν συλλεχθεί στην υπόθεση της κλοπής πολυτελών οχημάτων , από μάντρα στην περιοχή της Νέας Κηφισσιάς.Ένα από αυτά τα οχήματα χρησιμοποιούσαν οι δολοφόνοι το μοιραίο βράδυ της 1ης Μαρτίου που έγινε το μακελειό στην περιοχή του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.