Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πρωτοβουλία για τον καθαρισμό της Ακτής Θεμιστοκλέους, στον Πειραιά

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι εθελοντές από τους "Πειραιώτες εν Δράσει", όπως και άλλων εθελοντικών οργανώσεων (όπως οι pireactive κτλ) και γίνεται δουλειά στην περιοχή. Όπως μαθαίνουμε σε συνεργασία με το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Πειραιά, αυτή την Κυριακή...


8 Μαΐου στις 10.30 το πρωί θα ξεκινήσουν, με δική τους πρωτοβουλία, τον καθαρισμό της Ακτής Θεμιστολέους,  στον Πειραιά.

Ως τοποθεσία συνάντησης ανακοινώθηκε η Ακτή Θεμιστοκλέους 294 (Σταυρός Πειραϊκής). «Για να κάνουμε την ακτογραμμή μας πιο καθαρή, πιο ανθρώπινη, πιο προσιτή για όλους τους Πειραιώτες. Η συμμετοχή μας πολύτιμη! Η Πειραϊκή μας πιο καθαρή !!!» τονίζουν οι εθελοντές στο μήνυμά τους, και το planet-greece τους στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.