Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Αποδοκίμασαν τον Γ.Παπανδρέου στην κηδεία του Λάκη Σάντα.

Σε αποδοκιμασίες ξέσπασαν μόλις είδαν τον πρωθυπουργό αρκετοί ...


από αυτούς που παραβρέθηκαν στην κηδεία του εθνικού ήρωα Λάκη Σάντα. Το παρόν στη κηδεία έδωσε και ο πρώην προέδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος,ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην Προέδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, υπουργοί , βουλευτές από όλα τα κόμματα, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, στελεχοι των Ενόπλων Δυνάμεων, πανεπιστημιακοί  και ανθρώποι των γραμμάτων και τεχνών. Η νεκρώσιμος ακολουθία του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Απόστολου Σάντα.τελέστηκε στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α΄Νεκροταφείο.

Τον επικήδειο εκφώνησε ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος, στις 30 Μαΐου του 1941, κατέβασε μαζί με το Λάκη Σάντα, τη ναζιστική σημαία με τη σβάστικα από την Ακρόπολη.Προς τιμή του την ώρα της κηδείας του , η σημαία στην Ακρόπολη κυμάτιζε μεσίστια.

Η σωρός του Λάκη Σάντα από το πρωί έως και την ώρα της κηδείας του ήταν σε λαϊκό προσκήνυμα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.