Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Το ΠΑΣΟΚ εξελέγη για... να εφαρμόσει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας;


Υπέρ τις αξιοποίησης των τουριστικών κατοικιών τάχθηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου , μιλώντας στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουριστικών Επαγγελμάτων. Είπε επί λέξει…

"Η αξιοποίηση τουριστικών κατοικιών, που είναι εντεταγμένη σε ξενοδοχειακές μονάδες, είτε υπάρχουσες, είτε νέες, είναι μέσα στο σχεδιασμό μας για την παραπέρα ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, με έμφαση στην ανάπτυξη της δημόσιας περιουσίας, που βεβαίως υπάρχει και θέλουμε να αξιοποιήσουμε για αναπτυξιακούς λόγους. . Γνωρίζουμε ότι τα έσοδα από την αξιοποίηση των κατοικιών αυτών θα χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη ανταγωνιστικών και βιώσιμων τουριστικών μονάδων υψηλής κατηγορίας, τεσσάρων ή και πέντε αστέρων».

Μόνο που αυτό ήταν το σχέδιο του... κουφού Γιώργου Σουφλιά που είχε περιληφθεί στο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό που είχε σχεδιάσει η Ν.Δ. Τι έλεγε τότε το ΠΑΣΟΚ δια στόματος των αρμόδιων τομεαρχών του  Γίαννη Μαγκριώτη, Σπύρου Κουβέλη και Άτζελας Γκερέκου;

«Το Ειδικό Χωροταξικό για τον Τουρισμό κινείται στην ίδια κατεύθυνση με το εθνικό χωροταξικό, συμπληρώνοντας το παζλ  εμπορευματοποίησης και εκποίησης ενός από τα πιο ευαίσθητα και αξιόλογα κομμάτια της Ελλάδας».
 «Ο κατασκευαστικός βιασμός των ελληνικών ακτών και  νησιών, κατά το πρότυπο της ασύδοτης αντιπαροχής των δεκαετιών του '50 και του '60, δεν πρόκειται να έχει διάρκεια πάνω από μερικούς μήνες, όσο και η ζωή της σημερινής κυβέρνηση. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, έχει δηλώσει ότι η επόμενη κυβέρνηση, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, θα αποσύρει το συγκεκριμένο κείμενο, που είναι καταστροφικό για τον τουρισμό και το φυσικό περιβάλλον της χώρας».

Για να καταλάβουμε, δηλαδή, βγήκε το ΠΑΣΟΚ για να εφαρμόσει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.