Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Στην ΓΑΔΑ οι δύο από τους τέσσερις προσαχθέντες για τη Marfin

Σήμερα έχουν ραντεβού στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Αττικής, για ανωμοτί καταθέσεις, οι άλλοι δύο φερόμενοι ως ύποπτοι και συγκεκριμένα ο 36χρονος Νίκος....



Λιάπουρας που φέρεται ότι συμμετείχε στην ομάδα που προξένησε φθορές στο βιβλιοπωλείο Ιανός και ο27χρονος, υπήκοος Καζακστάν, που φέρεται ότι ήταν στην ομάδα που ευθύνεται για τον εμπρησμό της Marfin, όπου έφυγαν από τη ζωή 4 ψυχές.

Αύριο, Σάββατο αναμένεται να δώσουν τελικά ανωμοτί καταθέσεις οι υπόλοιποι δύο από τους προσαχθέντες για την υπόθεση του εμπρησμού στο υποκατάστημα της Marfin. Πρόκειται για τους Παπακυρίτση Θεόδωρο (21 ετών) και Σήψα Θεόδωρο (32 ετών).

Χθες, προσήλθαν στην Κρατική Ασφάλεια. μαζί με τους δικηγόρους τους, όπου είχαν κληθεί για να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις. Και οι δύο παρέλαβαν αντίγραφα της δικογραφίας για να τη μελετήσουν και πήραν παράταση για αύριο Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.