Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Αδιάβαστος ο Ραγκούσης,παραπληροφορεί τη βουλή.Αγνοούνται 100 εκ.ευρώ και αδιαφορεί‏

Σε απάντησή του στη βουλή ,σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστέριου Ροντούλη, σχετικά με το τι έγιναν τα 100εκ.ευρώ του ειδικού φορέα δασών, που αγνοούνται εδώ και 2 χρόνια,ο υπουργός εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης ,απάντησε άλλ’αντ’άλλων...


Επικαλέστηκε νόμο που δεν έχει εφαρμογή στον ειδικό φορέα δασών αλλά αφορά άλλο πράγμα και συγκεκριμένα, ειδικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, με τους οποίους, ο εν λόγω Φορέας, δεν έχει καμία σχέση, κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζει ο Υπουργός ή τουλάχιστον θα έπρεπε να έχει συμβουλευτεί πρώτα τη νομική υπηρεσία του Υπουργείου του. Αν το είχε κάνει αυτό, θα μάθαινε, ότι οι δύο πρώην Υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που έμμεσα δικαιολογεί με το έγγραφό του, δεν είχαν δικαίωμα να μεταφέρουν τα χρήματα του Ειδικού Φορέα Δασών, σε άλλες, μη προβλεπόμενες από το Νόμο κατευθύνσεις και ότι ο νόμος στον οποίο αναφέρθηκε , δεν τους έδινε καμία τέτοια δυνατότητα, πράγμα, άλλωστε, που, ήδη, έχουν εξετάσει, εξονυχιστικά, τρεις εξαιρετικοί Εισαγγελείς αλλά και ο Οικονομικός Επιθεωρητής Νικόλαος Λόης, όπως αναφέρεται, αναλυτικά, στο υπ’ αριθ. πρωτ.8452/30-9-2009 πόρισμά του.

Τα 100εκ.ευρώ ακόμη αγνοούνται και όπως καταγγέλλει η «ομάδα κοινωνικής εγρήγορσης», που έφερε στο φως της δημοσιότητας το θέμα, υπάρχει κίνδυνος παραγραφής του σκανδάλου σε περίπτωση που προκηρυχτούν εκλογές και διαλυθεί η βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.