Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Μισθοί δημοσίου έως και 10.000 ευρώ!

"Ασύλληπτους" μισθούς εξακολουθούν να λαμβάνουν μερικοί εργαζόμενοι σε δημοτικές επιχειρήσεις... 


τη στιγμή που οι δημόσιοι υπάλληλοι και σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι σε ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα βλέπουν τους μισθούς τους να μειώνονται σημαντικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρεσίες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης εντόπισαν δημοτικές επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά και σε κάποιους δήμους της περιφέρειας, να δίνουν μισθούς σε απλούς υπαλλήλους που φτάνουν ακόμη και τις 10.000 ευρώ μηνιαίως!

Για το λόγο αυτό, ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ντίνος Ρόβλιας, σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών, απέστειλε έγγραφο προς όλες τις δημοτικές επιχειρήσεις, ζητώντας να του γνωστοποιήσουν άμεσα τα στοιχεία των υπαλλήλων και τους μισθούς τους, απευθύνοντας παράλληλα προειδοποίηση για κυρώσεις στην περίπτωση που δεν ανταποκριθούν στο αίτημα του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.