Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Κατάπιε 75 σακουλάκια κοκαΐνη και προσπάθησε να τα περάσει από το Ελ. Βενιζέλος

Από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, εντοπίσθηκε στον χώρο αφίξεων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»...
ένας  αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος είχε μόλις αφιχθεί αεροπορικώς από το Λάγος Νιγηρίας, μέσω Ντουμπάι (TRANSIT) και κρίθηκε ύποπτος για την μεταφορά ναρκωτικών με την μέθοδο της κατάποσης.

Με την ρητή συναίνεσή του οδηγήθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου κατά την διάρκεια της νοσηλείας του απέβαλε σταδιακά εβδομήντα πέντε 75 αυτοσχέδιες ανισοβαρείς κυλινδρικές συσκευασίες με ΚΟΚΑΪΝΗ, συνολικού μικτού βάρους –1.300- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς κρατείται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, καθώς μετά από ακτινολογικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εντός του στομάχου του υπάρχουν και άλλες παρόμοιες συσκευασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.