Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Χάος στο κέντρο - πορεία των ταξιτζήδων [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]

Στα χαρακώματα οι ιδιοκτήτες ταξί, συνεχίζουν επ' αόριστον την απεργία τους κι απειλούν να αυτοπυρποληθούν μες στα αυτοκίνητά τους. Αυτή τη στιγμή...




Περιπου 3.000 ιδιοκτήτες ταξί, που νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Σωματείου τους (ΣΑΤΑ) στην οδό Μάρνη, πραγματοποιούν μέσω των οδών Πατησίων, Αιόλου, Σταδίου, πορεία προς τη Βουλή (φωτογραφίες).



Το πρωί, περίπου χίλιοι αυτοκινητιστές ταξί πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τον κόμβο του αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη. Εκεί εμποδίστηκαν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αφού στάθμευσαν τα οχήματά τους, ξεκίνησαν πεζή προς το αεροδρόμιο, όπου λίγο μετά τις 10.00 πρωί μπήκαν στο χώρο αφίξεων, όπου και παρέμειναν για περίπου μία ώρα χωρίς να εμποδίσουν την είσοδο και την έξοδο των ταξιδιωτών.



Στο νομό Αχαΐας αυτοκινητιστές κατευθύνθηκαν προς το αεροδρόμιο στον Άραξο, ενώ άλλοι παραμένουν στο Κατάκολο Ηλείας, χωρίς να εμποδίζουν τη διέλευση τουριστικών λεωφορείων που μεταφέρουν επιβάτες κρουαζιερόπλοιων.


Το απόγευμα, ιδιοκτήτες ταξί από την Αθήνα σχεδιάζουν να ανοίξουν τα διόδια των Αφιδνών, παρουσία αρχηγού κόμματος - όπως λένε - χωρίς, όμως να αποκαλύπτουν ποιος θα είναι αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.