Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Νέος "μνηστήρας" για Σισέ

Πρόταση της τελευταίας στιγμής για τον Τζιμπρίλ Σισέ αναμένεται να καταθέσει η...



Μπόλτον, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Στα πέντε εκατομμύρια λίρες η προσφορά των Βρετανών στον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος φορ του «τριφυλλιού» είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο, η οποία είναι έτοιμη, όπως αναφέρουν οι Αγγλοι, να δώσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό για να κάνει δικό της τον 29χρονο άσο.

Η Μπόλτον θέλει να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γιόχαν Ελμάντερ και τον... είδε στο πρόσωπο του αρχηγού του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός φορ αποχώρησε από το «Ρίμποκ» και η αγγλική ομάδα επιθυμεί να μπει «σφήνα» στη διεκδίκησή του από τη Λάτσιο.

Η Μπόλτον θα καταθέσει πρόταση της τελευταίας στιγμής για τον Τζιμπρίλ Σισέ και οι άνθρωποί της δεν κρύβουν πως θα ενημερώσουν τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» γνωστοποιώντας την προσφορά τους.

Πάντως, ο διεθνής άσος είχε εκφράσει παλαιότερα την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ (έχει σπίτι στην Αγγλία), αλλά για ομάδα όπως η Λίβερπουλ. Για το αν έχει αλλάξει άποψη ο Γάλλος, θα το δείξουν οι εξελίξεις και αν τελικά του κάνει πρόταση η Μπόλτον.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.