Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ξέφυγε ο Λοβέρδος.Μας απειλεί κι 'όλας!!!

Προεκλογικά ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν αυτός που έλεγε ότι :"Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί τα κεκτημένα των εργαζομένων".Μόλις έγινε υπουργός εργασίας,το πρώτο που έκανε ήταν να...


καταργήσει μια σειρά κεκτημένων δικαιωμάτων ,με αίμα των εργαζομένων και να διαλύσει τα ασφαλιστικά ταμεία.Τώρα τελευταία,μετά τα συγχαρητήρια από την Τρόικα ,την έχει δεί δελφίνος.Και μιλώντας την Κυριακή στην Realnews ξέφυγε τελείως και μας "απειλεί" ότι θα φύγει το ΠΑΣΟΚ από την εξουσία.Το πιο γελείο δε,που υποστηρίζει είναι ότι ,τα Μέσα ενημέρωσηςκάνουν πόλεμο στο ΠΑΣΟΚ.Αν είναι δυνατόν.Που δεν υπάρχει κόμμα στην Ελληνική ιστορία που να έχει κάνει τόσα τραγικά και παιδαριώδη λάθη και να έχει στηριχθεί τόσο πολύ από τα μέσα ενημέρωσης.Διαβάστε τι δήλωσε και ... γελάστε με την ψυχή σας.

"Η συναίσθηση της εθνικής ευθύνης μας κρατά στο τιμόνι...Βεβαίως και αναλαμβάνουμε με θάρρος τις ευθύνες μας, αλλά υπάρχουν και όρια. Ας το σκεφτούν αυτό οι λειτουργούντες εκ τους ασφαλούς, δήλωσε ο υπουργός Υγείας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews. Ο κ. Λοβέρδος κάνει λόγο για ορισμένες μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές, με αδυσώπητη εκ του ασφαλούς κριτική, για προπηλακισμούς και εξευτελισμούς προσωπικούς και σημειώνει: πως με όλα αυτά σκεφτεται "να φύγουμε εμείς, να έρθουν να τα κάνουν οι άλλοι. Να δούμε, θα τα κάνουν καλύτερα;"

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.