Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Συνεχίζεται η "σφαγή" στον Flash

Η μεγάλη "σφαγή" των εργαζομένων δεν έχει τελειωμό. 38 άτομα απολύθηκαν συνολικά...




τα τελευταία 24ωρα από το ραδιόφωνο του Πέτρου Κυριακίδη, ο οποίος πριν λίγα χρόνια, μαζί με το "παιδί του" Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, αγόραζαν ότι κινείτο.

Τις απολύσεις, ωστόσο, δεν τις υπογράφει η Αρετή Σιδηροκαστρίτου, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά ο άνθρωπος που κανείς δεν έχει δει το πρόσωπό του, Γ. Σουβατζής, μέλος του Δ.Σ. της ΝΕΠ Εκδοτικής και πρώην υπεύθυνος της εταιρείας συμμετοχών του Δ. Κοντομηνά που είχε τον έλεγχο του Αlpha, πριν εξαγοραστεί από το RTL Group.

Στον μαζικό κύκλο απολύσεων εντάσσονται ανάμεσα σε άλλους οι δημοσιογράφοι Έλενα Σωτηριάδου, Δήμητρα Ευθυμιάδου, Κώστας Τσιτούνας, Νίκος Νικητέας, Γιάννης Καμπουράκης, Νίκος Κεραμιδάς και ένας τεχνικός. Η διοίκηση ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με όσους εργαζόμενους υπάγονται στο καθεστώς του δελτίου παροχής υπηρεσιών (μπλοκάκι).

Φήμες κάνουν λόγο για μετατροπή της φυσιογνωμίας του σταθμού, με σαφώς ολιγομελές σχήμα, ακόμη και σε μουσικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.