Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΑΧΑΪΑ: Βρήκαν 15 στρέμματα χασισοφυτεία! [ΦΩΤΟ]


35χρονος Αλβανός καλλιεργούσε 15 στρέμματα χασίς στην Αχαΐα, έχοντας φυτεμμένα πάνω από 1.300 δενδρύλια κάνναβης! Είχε δημιουργήσει μια άριστα οργανωμένη χασισοφυτεία με αυτόματο πότισμα αλλά κι ένα πρόχειρο παράπηγμα για την φροντίδα του, στα πρότυπα των Κολομβιανών καρτέλ. Δείτε τις φωτογραφίες...




Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς στη περιοχή της Πιτίτσας Πατρών, εντός δασικής έκτασης, καλλιεργούσε από κοινού με άλλα τρία άτομα, τα οποία αναζητούνται, (1.356) φυτά κάνναβης, ύψους δυόμισι έως τριών μέτρων τα καθένα.



Η έκταση της φυτείας ήταν περίπου (15) στρέμματα περιβαλλόμενη από φυσική κάλυψη και οι καλλιεργητές είχαν κατασκευάσει πρόχειρα παραπήγματα με οικιακό εξοπλισμό και τρόφιμα προκειμένου να παραμένουν στο χώρο όλη την ημέρα. 



Από τα (1.356) συνολικά δενδρύλλια κάνναβης που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τα (986) εκριζώθηκαν από τους αστυνομικούς ενώ τα υπόλοιπα (370) βρέθηκαν εκριζωμένα και συγκεντρωμένα σε κατάλληλη θέση από τους δράστες μέσα στο χώρο της φυτείας. 




Για το πότισμα των φυτών οι καλλιεργητές είχαν συνδέσει λάστιχα ποτίσματος στη δημοτική παροχή ύδρευσης του χωριού Άνω Σαλμενίκο. 


Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • ένα κινητό τηλέφωνο
  • τρεις κάρτες sim
  • το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ
  • πολλά καλλιεργητικά εργαλεία και λάστιχα ποτίσματος
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.