Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

"Δεν πληρώνω" στις ξαπλώστρες - Να αγιάσουν τα χέρια τους [ΒΙΝΤΕΟ]

Όσα δεν μπορεί να κάνει η οργανωμένη πολιτεία, που προτιμά να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της, επικαλούμενη νομότυπες αποφάσεις, το έκαναν - επιτέλους - τα μέλη του "Δεν Πληρώνω"...
Στο βίντεο θα δείτε την έφοδο που πραγματοποίησαν τα μέλη του κινήματος στην πλαζ "Αυλάκι" στο Πόρτο - Ράφτη.

Κατέλαβαν τα εκδοτήρια των εισιτηριων και επέτρεψαν την ελεύθερη πρόσβαση στους πολίτες.

Όποιος θέλει, με μία μονότυπη άδεια από τον δήμο ή την αρμόδια κρατική αρχή καταλαμβάνει την παραλία, στήνει τις ομπρέλες του, τα εκδοτήριά του, κόβει εισιτήρια, και αναγκάζει όποιον θέλει να απολαύσει λίγες στιγμές δροσιάς να πληρώνει μέχρι και 40 ευρώ!

Τύποις καταστηματάρχες, ουσιαστικά καντινιέρηδες, εκμεταλλεύονται τις ξαπλώστρες και χρεώνουν ξεχωριστά την ξαπλώστρα, ξεχωριστά την ομπρέλα και ξεχωριστά τον καφέ, ο οποίος σε πλαστικό ποτήρι τιμολογείται από 2 έως και 4 ευρώ! Σα να πηγαίνει κάποιος σε μια καφετέρια και να πληρώνει δηλαδή εκτός από τον καφέ, το τραπεζάκι και την καρέκλα.

Οι νταβατζήδες της εκάστοτε παραλίας βρήκαν (επιτέλους)... τον δάσκαλό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.