Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ: Ο Καντάφι εκτόξευσε πύραυλο! Το ΝΑΤΟ βομβαρδίζει...


Οι δυνάμεις που είναι πιστές στον Λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι εκτόξευσαν πύραυλο, ο οποίος φέρεται ότι ήταν Scud...



από κάπου κοντά στην πόλη Σύρτη, δήλωσε νωρίτερα αμερικανός αξιωματούχος Άμυνας.

Ο ίδιος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, σημείωσε ότι προς το παρόν δεν γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και ποιός μπορεί να ήταν ο στόχος κατά του οποίου εκτοξεύτηκε ο Scud.

Λίγο νωρίτερα το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα μετέδωσε ότι πολεμικό αεροσκάφος του ΝΑΤΟ κατέρριψε πύραυλο Scud που ερρίφθη από τη Σύρτη, τη γενέτειρα του Καντάφι, η οποία βρίσκεται ανατολικά της Τρίπολης.

Νατοϊκοί βομβαρδισμοί

Νατοϊκά αεροσκάφη βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Μουάμαρ Καντάφι στην Τρίπολη, όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια επικαλούμενο μαρτυρίες αντικαθεστωτικών.
Νωρίτερα, εκπρόσωπος των αντικαθεστωτικών δήλωσε στο Αλ Τζαζίρα πως η μάχη για την ανάληψη του ελέγχου του κτηριακού συγκροτήματος στο οποίο βρίσκεται ο Λίβυος ηγέτηςθα είναι άγρια, αλλά οποιοσδήποτε βρίσκεται μέσα έχει λίγες ελπίδες να γλιτώσει.

«Δεν πιστεύω ότι το κτηριακό συγκρότημα Μπαμπ αλ Αζιζίγια θα πέσει εύκολα και φαντάζομαι ότι θα γίνει μια άγρια μάχη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μεταβατικού Εθνικού Συμβουλίου Αμπντελχαφέζ Γόγκα σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο.
«Οι αντικαθεστωτικοί στήνουν σημεία ελέγχου στις εισόδους της Τρίπολης και δεν πιστεύω ότι αυτός (ο γιος του Καντάφι Μοχάμαντ) θα μπορεί να διαφύγει από την Τρίπολη και το ίδιο ισχύει και για τον ίδιο τον συνταγματάρχη (Μουάμαρ) Καντάφι», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.