Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Διασφάλιση των θέσεων εργασίας ζητεί η ΓΣΕΕ


«Η όποια συγχώνευση πρέπει να γίνει χωρίς να χαθεί ούτε μια θέση εργασίας, χωρίς να περιοριστεί κανένα εργασιακό δικαίωμα τραπεζοϋπαλλήλου», παρατηρεί η ΓΣΕΕ με αφορμή τη συμφωνία Alpha Bank - Eurobank...




«Αυτές οι προϋποθέσεις πρέπει να εμπεριέχονται ως δεσμεύσεις σε ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει ακόμη ότι «με δεδομένα τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος, αναδεικνύεται ως κυρίαρχη και ζωτικής ανάγκης η προώθηση δημιουργίας ενός ισχυρού δημοσίου πυλώνα στο πιστωτικό σύστημα της χώρας».

Τέλος, τονίζει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και βάσει αυτών, σε συνεργασία με την ΟΤΟΕ και τα πρωτοβάθμια σωματεία των εργαζομένων στις υπό συγχώνευση τράπεζες, θα καθορίσει τις περαιτέρω κινήσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.