Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

40άρα Κομοτηναία, τα πέταξε όλα (μα ΟΛΑ!) και βγήκε στο μπαλκόνι να προσφέρει καφέδες...

Ολόγυμνη σαραντάρα φώναζε τους περαστικούς για …ένα καφεδάκι! Μετά από δύο ώρες ξύπνησε ο άνδρας της αντιλήφθηκε το περιστατικό και την περιμάζεψε....
Η κατανάλωση του αλκοόλ έφταιγε και η σαραντάρα γυναίκα που είχε εξάψεις, βγήκε ολόγυμνη στο μπαλκόνι της σε μονοκατοικία της περιοχής Ν. Μοσινούπολης Κομοτηνής κι άρχισε να καλεί τους περαστικούς για να πιουν ένα καφεδάκι στο σπίτι της…
Το θέαμα πραγματικά ξάφνιαζε και φυσικά δεν γνωρίζουμε αν κανένας περαστικός εκείνη την προχωρημένη ώρα μπήκε στον πειρασμό να της κάνει παρέα. Το σίγουρο είναι ότι τελικά η γυναίκα μπήκε μέσα, αφού ήδη είχε ξυπνήσει ο σύζυγος που αντιλήφθηκε ότι απουσίαζε από το κρεβάτι τους και την βρήκε στο μπαλκόνι εν Αδαμιαία περιβολή. Δεν γνωρίζουμε τι έγινε, πως διευθετήθηκε το θέμα πάντως το ζευγάρι κι άλλες φορές έγινε αντικείμενο συζητήσεων με την συμπεριφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.